Nieuws:

eTRAVEL CARD via https://etravel.gov.ph

Hoofdmenu

Dutch Shop Philippines

Gestart door yepyep, dinsdag 29 juli 2014, 15:19:02

Vorige topic - Volgende topic

yepyep

Leuke shop als je zin hebt in een frikandel, (goulash) kroket of kaas souffles:

http://www.dutchshopphilippines.com
https://www.facebook.com/Dutchfoodshop


Kaassouffles zijn geimporteerd, de rest lokaal gemaakt.

Ik heb reeds de eerste bestelling gedaan.

Amice

 :denk:

Laat even weten of je die bestelling ook ontvangt Yep yep?

Daarbij ervan uitgaande dat je de achtergronden hiervan kent?

Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleent

Ronny55

Citaat van: Amice op dinsdag 29 juli 2014, 18:46:40
:denk:

Laat even weten of je die bestelling ook ontvangt Yep yep?

Daarbij ervan uitgaande dat je de achtergronden hiervan kent?


Oei, dat klinkt niet erg positief ...... Maarja , ben effe op de webside willen gaan kijken , maar als ik naam en addres moet doorgeven enkel om te mogen zien wat er te koop is en wat het kost....Tja , jammer , maar dan hoeft het voor mij niet. Dat zijn dingen waar geen vertrouwen in heb.
Trouwens vind ik zulke shops voor mij niet echt noodzakelijk , ben nu eenmaal in de  :smiley-philippines: en heb mijn "menu" daar aan aangepast.

Alles gaat, zelfs kiekens gaan en die hebben hun knieƫn vanachter .
Het komt er niet op aan WAT je kent maar WIE je kent.

Priba

Ronny , ben even op de website geweest , en men kan wel alles zien zonder dat je naam enz... moet ingeven !!

janvanderijt

ik heb er ook besteld nu ben ik toch wel benieuwd zag er best goed uit
:ikkeniebegrijp:

Luke

Ik heb al bestellingen gedaan met Toine. Kan ook betalen via payPal.
Ken hem al jaren.

janvanderijt

gewoon veilig dus mijn vrouw kan niet wachten op de fricandellen
ze was er gek op in nederland vooral op  fricandel speciaal de kroketten en bitterballen maak ik zelf :applaus:

yepyep

Oh ja Luke? Mooi dat ze nu een shop hebben opgezet.

Ik heb net mijn eerste frikandellen en goulash kroket op.

De frituur instructie voor de frikandel is als volgt:

Belangrijke instructie om de frikandellen af te bakken:

Even licht ontdooien 20 seconden in de magnetron dan in olie van maximaal
160 graden en goudbruin bakken, dus niet zo bruin als we in  nederland
gewend zijn, we kleuren namelijk het vlees niet omdat we met mooi vlees
werken, afvalvlees (separatorvlees) bestaat niet in de filippijnen, als u
ze te hard bakt dan wordt de frikandelkorst taai.

De goulashkroket was lekker. Smaakt iets anders als dat we gewend zijn, maar prima te eten.
De frikandel had ik dus iets te taai gebakken, maar bak de volgende keer volgens bovenstaande instructie.

Al met al tevreden  :thumb:

yepyep

Ook verkrijgbaar:

Belgische friet import uit belgie 14x14 mm

Christof

Dat zou nog iets voor mij zijn, heb namelijk zelf een frituur. Maar hoe je het zou moeten doen, geen idee.
Frieten van 14 mm op 14 zijn superdik, standaard zijn die in Vlaanderen 10mm x 10mm