Nieuws:

eTRAVEL CARD via https://etravel.gov.ph

Hoofdmenu

Nieuwe zoektocht

Gestart door BartD, vrijdag 10 juli 2015, 12:34:52

Vorige topic - Volgende topic

Cees

Citaat van: BartD op dinsdag 14 juli 2015, 07:21:54



Zo zien ze eruit :-)






In Angeles loopt ook een Belg die pralines maakt en dan s'avonds verkoopt in de diverse clubs die leeft ervan

gr.Cees
Je hoeft niet altijd geluk te hebben, als je maar geen pech heb

Amice

Citaat van: Cees op dinsdag 14 juli 2015, 22:54:18
Citaat van: BartD op dinsdag 14 juli 2015, 07:21:54



Zo zien ze eruit :-)






In Angeles loopt ook een Belg die pralines maakt en dan s'avonds verkoopt in de diverse clubs die leeft ervan

gr.Cees

Er is/was ook een forumlid hier die een winkel heeft in puerto princessa palawan in een nieuwe mall, die  naast taarten ook pralines maakt.

Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleent

jamietagabundok

Citaat van: Cees op dinsdag 14 juli 2015, 22:54:18
Citaat van: BartD op dinsdag 14 juli 2015, 07:21:54



Zo zien ze eruit :-)






In Angeles loopt ook een Belg die pralines maakt en dan s'avonds verkoopt in de diverse clubs die leeft ervan

gr.Cees


  Ja,snap ik dat die er van kan leven, die dingen zijn behoorlijk prijzig , op de vlucht met KLM hier naar  :smiley-philippines:  werden ze ook verkocht bij de tax-free artikelen aan boord van het vliegtuig, maar wel bijna 20 Euro voor een doosje orginele belgische pralines

daf105paccar

Citaat van: BartD op dinsdag 14 juli 2015, 07:21:54



Zo zien ze eruit :-)






Hoeveel suiker daar in?
En kan je suiker vervangmiddel gebruiken?

BartD

Nul de botten wat betreft toegevoegde suiker... er zit al suiker in de chocolade zelf. Ze zijn gemaakt enkel van fondant of melkchocolade. vulling is room/en of boter, een noot, en gesmolten chocolade.


Welkom op het kookforum ;-)