Nieuws:

eTRAVEL CARD via https://etravel.gov.ph

Hoofdmenu

Porc Adobo

Gestart door stip66, woensdag 2 juni 2010, 21:52:06

Vorige topic - Volgende topic

Phille

Citaat van: stip66 op woensdag  2 juni 2010, 21:52:06
Allee, ik dacht om es effe een beetje verandering te brengen tussen alle seats, trouwpartijen, tickets, bouwplannen,........... dus......

STIP HUSENTRUYT  :lachen:

Men neme 500 gr hespenspek ( in stukken gesneden )
6 Laurierblaadjes
1 Rode ui ( gesneden )
6 Geneverbessen
2 Knoflookteentjes ( versnippert )
1 Paprika ( kleur naargelang uw politieke voorkeur )
Soyasaus
Azijn
Peper
Suiker ( naar smaak )
GEEN zout ( soy en hespenspek zijn al zout genoeg )
En nu de  :belgiesmiley: toevoeging, een goei scheut RODE WIJN !!!!!!!

Alles 1/2 dag laten marineren.

Dan alles opkoken in ne pot gedurende 30 minuten.

En ge krijgt de meest fantatische Adobo ooit.

Serveren met ( Thai Perfumed ) rijst

Smakelijk !



Wel Peter, ik had echt nooit gedacht dat jij een sympathie voor GROEN! hebt ... weten we bij deze ook alweer.

En bedankt voor het recept, ga ik in het weekend is uitproberen se.


stip66

Citaat van: Phille op donderdag  3 juni 2010, 13:09:09
Wel Peter, ik had echt nooit gedacht dat jij een sympathie voor GROEN! hebt ... weten we bij deze ook alweer.

Neje, Phille, de rode en de gele waren op  :lachen: