Filippijnenforum 2

Filippijnen => Nieuw board => Topic gestart door: RosaKuijt op donderdag 14 april 2016, 12:01:54

Titel: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: RosaKuijt op donderdag 14 april 2016, 12:01:54
Hallo,

Wij willen u vragen om ons te helpen om jullie te helpen. Wij zijn in een team bezig om een makkelijke, snelle en zeer goedkope manier te realiseren om geld te versturen naar de Filippijnen. Om dit op een goede manier te doen, moeten we onderzoek doen. Wij willen er namelijk achter komen wat de beste manier is, wat er gewenst is en meer. Daarom hopen wij dat u even deze simpele vragen wilt beantwoorden. Wij willen heel duidelijk zijn over uw privacy: u hoeft geen persoonlijke informatie in te vullen. U bent dus volledig anoniem en als er een vraag tussen staat waar u zich niet fijn bij voelt om wat voor reden dan ook, hoeft u die vraag niet te beantwoorden. Alvast bedankt voor uw medewerking, wij hopen dat wij hierdoor het proces van geld versturen naar de Filippijnen wat fijner kunnen maken.

https://docs.google.com/forms/d/18nWm1oujLrJltBMohOki5ahrrvLdwgwKTgdBrBYBLFM/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link (https://docs.google.com/forms/d/18nWm1oujLrJltBMohOki5ahrrvLdwgwKTgdBrBYBLFM/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link)

 :thankyoufw5:
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: klootzakken (voorheen Jens) op donderdag 14 april 2016, 12:55:06
wij willen U vragen om ons te helpen om jullie te helpen   .tsja wat bedoeld Rosa nu ? . wil zij ons helpen om zo snel mogelijk van ons geld af te komen ? wil zij zich zelf helpen om aan ons geld te komen ? of wil zij een nieuw bedrijf of een tak van een bedrijf opnieuw inrichten? .

 :lachen:

wel Rosa er zijn veel manieren mogelijk om geld op te sturen . maja dat wist jij natuurlijk ook al , zelf heb ik een bankpasje naar Fam gestuurd en de pincode 4711 er achter aan gebeld .dit is denk ik één van de goedkoopste oplossingen .

maar wij zijn benieuwd naar uw gedachten gang ? is dit wel of niet met winstkenmerk ?

btw  :welcome: here Rosa Kuijt.

jens......   
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: RosaKuijt op zaterdag 16 april 2016, 10:41:25
Hallo Jens,

Ik kan wel wat meer vertellen over ons idee. We willen het mogelijk maken voor mensen om via het internet geld te sturen naar de Filippijnen. Dit kan door Bitcoins, een vorm van elektronisch geld. Het fijne van Bitcoins is dat grenzen niet uitmaken. Zowel de gebruiker als de ontvanger zal niet met Bitcoins hoeven te rekenen. Wij zorgen ervoor dat de euro's (bijvoorbeeld) omgezet worden tot Bitcoins, verstuurt worden in enkele minuten en in de Filippijnen omgezet worden tot de lokale eenheid. De ontvanger kan het geld op de telefoon krijgen, aangezien die veel gebruikt wordt daar om mee te betalen.

Om nog even te reageren op uw vraag: in uw geval hoefde u maar eenmalig te betalen (voor de verzending van het bankpasje). Dat lijkt mij ook een goede manier voor iemand die op regelmatige basis geld verstuurt. U heeft dus al uw oplossing gevonden. Maar er zijn ook anderen, die veel betalen aan verzendingskosten. En weer anderen, die eenmalig of eens in een lange periode geld willen versturen. In dat geval denk ik dat ons idee goedkoper is en sneller.
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: Blauwvinger op zaterdag 16 april 2016, 20:10:19
Ik heb een heeeel goed idee......

Filippines papers     :lachen:
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: jiggy op zondag 17 april 2016, 03:22:46
@ RosaKuyt. Is 5 € veel om een bedrag van 200 € over te maken naar de Filippijnen en dit geld reeds binnen de paar minuten daar reeds kan opgenomen te worden in alle vestigingen van vijftal verschillende agentschappen of banken?
Meer concreet : deze week in totaal (incl fee voor Worldremit) 199 € betaald om daar 10.000 php uitbetaald te krijgen.

Uiteraard is de wisselkoers ook een factor, doch dat zal wellicht ook zijn met die bitcoins.
In praktijk € --> Bitcoins --> pesos. Eén stap meer dus eer het geld daar effectief "in de hand ligt".

De enige vraag die mij benieuwt : Doet u beter qua service en omrekening?  want niemand werkt gratis, denk ik?
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: Blauwvinger op zondag 17 april 2016, 10:27:10
Toen mijn gf nog in  :smiley-philippines: woonde, had zij een bankpasje met pincode van 1 van mijn bankrekeningen.
Daar pinde zij 1 maal 10.000 peso per maand mee.  :atyourservice:

Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: bananacreek op zondag 17 april 2016, 10:41:24
Kan ik uw reserve gf worden?...... :denk: :denk: :confused2: :thumb: :thumb: :happy: :happy: :hoedjeaf: :hoedjeaf:
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: Rich op zondag 17 april 2016, 11:22:15
(http://i560.photobucket.com/albums/ss45/Richversie/boyfriend_zps1omwhcf4.jpg) (http://s560.photobucket.com/user/Richversie/media/boyfriend_zps1omwhcf4.jpg.html)

Ah ja natuurlijk  :lachen:
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: Adik op zondag 17 april 2016, 17:05:26
En dan over een poosje in de kranten: "filippijns forum platgelegd door de flikken". Het bleek een criminele marktplaats dat door middel van bitcoin transacties grote sommen geld heeft wit gewassen.

Witte Reus Bitcoins, wast een berg kost een beetje :D


Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: Blauwvinger op zondag 17 april 2016, 19:52:48
Kan ik uw reserve gf worden?...... :denk: :denk: :confused2: :thumb: :thumb: :happy: :happy: :hoedjeaf: :hoedjeaf:

Weet je nog leuke meisjes?  :lachen:
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: nor op maandag 18 april 2016, 19:38:17
Beste adik angst haas of voor welke dienst werk jij ? Hier zeggen ze broekschijter angst om voor recht op tekomen . Proberen te genieten wanneer je bitcoin ook kan gebruiken maar ook  moet weet hoe ?
Zo als vele bedriegers uit de politiek het weten en doen ? is wel wettelijk he of niet ?
 Beste jiggy bedankt voor uw info maar wat ver voor mij naar hasselt  en deze kende ik ook niet , gebruikte bank en western union maar is veel duurder en nu een andere org gevonden maar ook probleem en drie verschilende bedragen die ze vragen en daar uitkeren voor 300€ zelfde dag 3,90 € en 4,90€ als kosten en voor 300€ word daar 14.899.455  / 15.046.433 / en 15.280.455 Php uitbetaald  met de verklaring dat het mogelijk varieerd van kantoor tot kantoor ?
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: Adik op maandag 18 april 2016, 19:58:39
Beste Nor, waarom zou u mij een angsthaas noemen? Omdat ik u wijs op uw probleem in plaats van die huilverhaaltjes van u te moeten aanhoren?

Bitcoins staan bekend om hun populariteit bij criminelen. Omdat de herkomst nooit duidelijk is. Dat mist u waarschijnlijk als u de krant leest omdat dat niet past bij uw slachtoffer rol. Als u zich eens verdiept in die dingen dan kunt u zich wat ellende besparen, maar u heeft blijkbaar sinds uw schijnhuwelijk (conform de definitie van ambtenaren, niet de mijne) nog niets bijgeleerd. En dan toch zo'n grote waffel houden. Is wel iets meer met u mis he dan alleen dyslectie?

 :hoedjeaf:
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: nor op dinsdag 19 april 2016, 12:55:43
Bitcoins staan bekend om hun populariteit bij criminelen. Omdat de herkomst nooit duidelijk is? Denk je echt dat ik zo achterlijk ben ?haha  wat is er verkeerd aan wanneer eerlijkje mensen deze weg  zouden gebruiken ?zo als  de  leiders ook doen en via andere wegen ok of lees je geen nieuws ? alleen heb ik me nog niet in verdiept hoe het werkt maar wel een kennis van mij die er met spaart werkt en het uit test ? Uw foto wel goed gekozen ? he adikske en mijn wafel werkt goed mogelijk beter als uw rechts gevoel ? of durf  om u kenbaar te maken ?
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: Adik op dinsdag 19 april 2016, 13:56:37
@Nor

* een schijnhuwelijk
* geblacklist door de douane in de Filippijnen

Straks door banken en geldwisselkantoren geweigerd worden omdat u van diensten van criminelen heeft gebruik gemaakt = geen geld meer kunnen overboeken naar uw vrouwske  :applaus:

Gaat lekker Nor  :thumb:

P.S. Wel frappant ook dat u nog moet uitzoeken hoe het werkt  :floet:
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: pierrevanwies&segers op dinsdag 19 april 2016, 14:41:06
 :ikkeniebegrijp:  nog nooit van gehoord dat de douane iemand heeft geblacklist,waarschijnlijk zal nor bedoelen dat ie door de

  immigratie werd geblacklist maar voor het zover kan komen moet je toch heel wat gekke toeren uithalen of een al te grote vuile bek opentrekken

  tegen de verkeerde personen.....   :biggrinn:  hijzelf zal het wel weten   :lachen:

 

   
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: Adik op dinsdag 19 april 2016, 14:56:52
U heeft gelijk, mijn fout. Immigratie it is.

"Ik vecht altijd tegen onrecht en machtsmisbruik ook in de Filipijnen waar ik bij de dienst immigratie al op de zwarte lijst ben gekomen , dit  om dat ze me wilde afpersen en me weken lieten wachten en van het kastje naar retour telkens weer . En na 14 dagen de maat bij mij vol was en ik nog al luid begon te roerpen tegen de onderdirecteur van immigratie waar na ik heel vlug op een dag zonder nieuw uitstel mijn nodige documenten kreeg met een bepaling . Deze personen staan op de zwarte lijst en volgen bij terugkeer ? Dus wie kan ons helpen bij het bekomen van ons huwelijks recht hier ? "

Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: nor op dinsdag 19 april 2016, 15:08:58
Wat doe jij dan ? buigen handen in thaise bitvorm en sorry sorry sire  zo als meeste pinoy doen ? IK NOOIT wanneer ik onrecht of machtsmisbruik tegen kom en het was ook zo tegen de onderdirecteur van immigratie . Ik reageer hier ok zo tegen onrecht en machtsmisbruik en zijn dieners . Respect voor onrecht nooit van mij dank u .
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: nor op dinsdag 19 april 2016, 15:55:36
Respect  hebben voor ? = Angst hebben voor ? Respect eisen of afdwingen  ?= Angst eisen of afdwingen ? Uw Respect geven Is u er bij neerleggen dat je minder bent ? en angst hebt ?U onderwerpen ? Verering bewondering hoogachting voor gezag recht en  gelijkheid is wat de meeste denken met het woord respect . Gebruik uw grijze massa of het beetje dat je nog hebt en denk er eens over als mogelijk administratie bewonderaar ? en word Realist een denker en vechter voor de minderbedeelde ook hier minder blabla meer echte hulp , geen teksten waar niet tegen te vechten valt aanhalen als hulp ?voor de nieuwkomers

Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: gertve op dinsdag 19 april 2016, 17:10:24
Sommige forums hebben de optie om de berichten van een bepaalde gebruiker niet te laten zien. Een soort 'ignore' functie, zeg maar.

Vandaag heb ik de behoefte aan zo'n knop. 'Negeer meldingen van deze gebruiker'.
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: Digos op dinsdag 19 april 2016, 17:57:46

Ocharme de Fillipina waar je mee getrouwd bent, zoals al reeds vermeld door iemand anders, ze heeft inkomen  :thumb: 
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: nor op dinsdag 19 april 2016, 18:40:41
de arme Fillipina Toch een die nu  een inkomen heeft en niet op haar rug moet of moest en geholpen word zo lang ik er voor vecht voel me goed met deze pinay alleen zo ver weg het is niet haar fout maar onze administratie terroristen  die alleen hun zelve verwennen goed betaald en geen gevoel meer hebben voor mensen alleen voor letters zonder gevoel
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: RosaKuijt op donderdag 21 april 2016, 10:50:07
@ RosaKuyt. Is 5 € veel om een bedrag van 200 € over te maken naar de Filippijnen en dit geld reeds binnen de paar minuten daar reeds kan opgenomen te worden in alle vestigingen van vijftal verschillende agentschappen of banken?
Meer concreet : deze week in totaal (incl fee voor Worldremit) 199 € betaald om daar 10.000 php uitbetaald te krijgen.

Uiteraard is de wisselkoers ook een factor, doch dat zal wellicht ook zijn met die bitcoins.
In praktijk € --> Bitcoins --> pesos. Eén stap meer dus eer het geld daar effectief "in de hand ligt".

De enige vraag die mij benieuwt : Doet u beter qua service en omrekening?  want niemand werkt gratis, denk ik?

Aangezien het geld in minuten is verstuurd, zal wisselkoers geen rol spelen. Dat is juist één van de voordelen. U heeft helemaal gelijk, niemand werkt gratis. De service zal 1% procent gaan kosten.
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: RosaKuijt op donderdag 21 april 2016, 10:59:50
@Adik @Blauwvinger @nor @pierrevanwies&segers

Ik begrijp heel goed dat er nog niet zo veel bekend is over Bitcoins. Maar er is niets om bang voor te zijn qua criminaliteit. Wij hebben zelfs een garantie die in de algemene voorwaarden komt te staan. Zijn jullie geïnteresseerd in informatie over hoe Bitcoins precies werken?
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: Adik op donderdag 21 april 2016, 14:03:44
Voor de goede orde. Ik heb niets tegen bitcoins. Ook niets tegen jullie initiatief.  Maar google even op witwassen en bitcoins? 

Ter illustratie een artikel: http://www.ad.nl/ad/nl/5597/Economie/article/detail/4228741/2016/01/20/Tien-arrestaties-in-groot-onderzoek-naar-bitcoins.dhtml

Gezien het globale, redelijke anonieme en onomkeerbare karakter van bitcoin, wil ik er zeker van zijn niet ongewild in bovenstaande zaken terecht komen. Dus waar je mij mee zou kunnen overtuigen is een fatsoenlijk verificatie proces van jullie klanten en alle anti fraude maatregelen die jullie treffen.
 
 
:hoedjeaf:Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: jiggy op donderdag 21 april 2016, 15:44:32
Aangezien het geld in minuten is verstuurd, zal wisselkoers geen rol spelen

???
Ook andere gevestigde spelers op deze markt kunnen binnen de paar minuten geld versturen, direct ophaalbaar in pesos. Ik zie dus het nut niet in van de tussenstap via bitcoins. 
Bij mijn weten is er geen enkele winkel, "sari-sari", waar je daarmee kan betalen.
Dus zijn er steeds 2 transacties (€-->bitcoins-->php)  nodig, waarbij het wel degelijk een rol speelt welke omwisselingskoers daarbij gehanteerd wordt !
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: PhiliParcel op dinsdag 17 mei 2016, 19:17:05
Stuur zelf geld met Ace moneytransfer .... slechts € 8 aan kosten voor een bedrag van maximaal € 1.000 (dacht ik)
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: Blauwvinger op dinsdag 17 mei 2016, 19:27:50
@Adik @Blauwvinger @nor @pierrevanwies&segers

Ik begrijp heel goed dat er nog niet zo veel bekend is over Bitcoins. Maar er is niets om bang voor te zijn qua criminaliteit. Wij hebben zelfs een garantie die in de algemene voorwaarden komt te staan. Zijn jullie geïnteresseerd in informatie over hoe Bitcoins precies werken?
Bitcoins zijn in mijn ogen een nieuw ,,ballonnetje op laten,, van de Nieuwe Wereld Orde  :denk:  :jajaja:

En daar ga ik NIET aan meewerken  :neeneenee:
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: jack op dinsdag 17 mei 2016, 21:23:40
met deze  ;  http://www.smallworldfs.com/lcc/bel/nl-nl/sm/geld-versturen/filipijnen?i=100 zend mijn rouw meestal naar de familie,
 :hoedjeaf:
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: maastricht op woensdag 18 mei 2016, 06:48:13
met deze  ;  http://www.smallworldfs.com/lcc/bel/nl-nl/sm/geld-versturen/filipijnen?i=100 zend mijn rouw meestal naar de familie,
 :hoedjeaf:

Is deze toch stuk beter,

https://transferwise.com/transferFlow#/enterpayment
Titel: Re: Geld sturen naar de Filippijnen
Bericht door: klootzakken (voorheen Jens) op woensdag 18 mei 2016, 11:33:25
Bitcoins wat is er mis mee ?  helemaal niets toch .

tsja  de eigenaar is erg moeilijk te traceren . maar daar is in mijn ogen ook niets mis mee . de overheid weet genoeg van ons en het gegraai moet maar eens afgelopen zijn . zij weten al ongeveer hoe vaak jens na de pot toe gaat, tis toch niet te filmen . dit moet je niet doen en dat moet je niet doen , het zijn allemaal regels die een ander heeft gemaakt om maar zo snel mogelijk aan ons geld te kunnen komen . je moet goed naar die klanten luisteren wand zij dulden geen concurrentie en stelen en graaien doen zij zelf wel daar hebben zij ons niet bij nodig .

Bitcoins  :thumb: , en wist je dat je zelf die dingen ook kunt maken . maar er zit nagenoeg geen winst in .