Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10
1
Nieuw board / Re: is het wonen in De Filipijnen gevaarlijk
« Laatste bericht door peldoman Gepost op Vandaag om 15:53:48 »
Was maar een geintje Creek, niet serieus bedoeld hoor!
2
Nieuw board / Re: is het wonen in De Filipijnen gevaarlijk
« Laatste bericht door bananacreek Gepost op Vandaag om 15:21:49 »
Dan is het de taak van de dj om zijn repotoire zodanig aan te passen dat men wel gaat dansen maar soms lukt dat niet en als je een dj bent tijdens de opening dan is dat veel moeilijker als wanneer je om 0.00 uur begint wanneer de mensen al aan het drinken zijn.....maar die vent had zeker geen manieren met zijn grote bek............... :denk:  :denk:
3
Nieuw board / Re: is het wonen in De Filipijnen gevaarlijk
« Laatste bericht door peldoman Gepost op Vandaag om 15:14:14 »
citaat


Dat flikte een vette blanke vorige week en gilde: "WHY IS THE DANCE FLOOR EMPTY?.....YOU ARE A LOUSY DJ"....en de halve gare knuppel begreep niet dat in een    disco het motto is: als het eerste schaap op de dance floor is dan volgen er meer.

Ja Creek, dat zeg je nu wel, het repertoire kan ook een reden zijn, hele avond Tulpen uit Amsterdam, Waarheen Waarvoor van Mieke Telkamp en Ach Vaderlief toe drink niet meer, zangeres zonder naam, zal er ook niet positief aan bijdragen.
4
Nieuw board / Re: is het wonen in De Filipijnen gevaarlijk
« Laatste bericht door bananacreek Gepost op Vandaag om 13:55:09 »
En zeker niet naar mij in de disco komen en zeggen dat ik de slechtste Dj op deze planeet ben..... :shoot13lj7:  :shoot13lj7:

Dat flikte een vette blanke vorige week en gilde: "WHY IS THE DANCE FLOOR EMPTY?.....YOU ARE A LOUSY DJ"....en de halve gare knuppel begreep niet dat in een  :smiley-philippines:  disco het motto is: als het eerste schaap op de dance floor is dan volgen er meer.... :confused2:  :confused2:5
Nieuw board / Re: is het wonen in De Filipijnen gevaarlijk
« Laatste bericht door Luke Gepost op Vandaag om 10:14:59 »
Lees de berichten van Bananacreek, dan heb je al een goed inzicht in de geneugten en gevaren in de PH.
Als je niet met politiek moeit en geen ruzies aangaat met (zakenlui) families dan zie ik weinig gevaar. Het is nogal de gewoonte dat ruzies met de kogel beslecht worden.
Heb je het moeilijk met aanpassen aan de andere gewoontes (alles moet zijn zoals in het thuisland) blijf dan beter in uw land! De lokale waarden zijn soms 180 graden tegenover westerse waarden.
6
Nieuw board / Re: is het wonen in De Filipijnen gevaarlijk
« Laatste bericht door robinson7268 Gepost op Vandaag om 09:53:20 »
Laat je niet wat aanpraten. Zeker niet door mensen die er nog nooit zijn geweest. Mensen die nog nooit op bijv. Mindanao zijn geweest, ook Filipino's, zeggen dat het daar heel gevaarlijk is. Ik zou de moslimgebieden daar niet opzoeken maar voor de rest valt het wel mee. Nu is Utrecht ineens ook heel gevaarlijk en Nieuw Zeeland ook.
7
Nieuw board / Re: is het wonen in De Filipijnen gevaarlijk
« Laatste bericht door tjenn Gepost op Vandaag om 08:50:52 »
Tot hiertoe nog niets noemenswaardig voorgehad woon hier een tien maanden per jaar al verschillende jaren. Hangt ook af in welke streek je woont natuurlijk je kan aannemen dat het minder veilig is op sommige plaatsen in Manila dan bijvoorbeeld Boracay. Heb ook al heel wat plaatsen bezocht in Luzon, Visayas en Mindanao en ik leef toch nog dus. :thumb:  Ik denk dat het tegenwoordig in BelgiĆ« en omstreken minder veilig is dan in de Filipijnen, mijn opinie.
8
Nieuw board / is het wonen in De Filipijnen gevaarlijk
« Laatste bericht door pieterbreugel1 Gepost op Gisteren om 11:54:42 »
Hallo heb enkele vrienden die eigenlijk eens willen weten van expats die al een tijdje in de Fili wonen of het daar gevaarlijk is.ze geloven mij niet als ik zeg dat het niet zo is als men beweerd door  sommige nieuws berichten
Aan jullie nu beste expats om se gerust te stellen
Bedankt alvast  Chris
9
Nuttige adressen / Re: 2de hands auto onderdelen / sloperijen
« Laatste bericht door bananacreek Gepost op Gisteren om 09:28:59 »
Licht werkt nu uitstekend en kan in ieder geval de weg weer zien..... :congratualtionsis0:

Probleem om s'avonds te rijden na het aanbrengen van de "one way mirror tint".... :run:  :run:  :run:
10
Nuttige adressen / Re: 2de hands auto onderdelen / sloperijen
« Laatste bericht door bananacreek Gepost op Gisteren om 07:24:45 »
@.......dit zijn de neiuwe harnassen en relays voor de 90/100 W lampen...direct van de accu naar de lampen en relaysActivate windows...go to settinges.... :confused2:  :denk:  :run:  :run:  :run:  :run:
Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10