Nieuws:

eTRAVEL CARD via https://etravel.gov.ph

Hoofdmenu

Wat is Lechon

Gestart door ganda, donderdag 8 november 2012, 23:16:56

Vorige topic - Volgende topic

Kano

In Nederland nooit bloedworst gegeten  ??  :denk:
Daar waar de regenboog eindigt daar zal ik nooit komen totdat ik daar ooit zal zijn

Ronny55

Citaat van: Kano op maandag  1 april 2013, 02:04:40
In Nederland nooit bloedworst gegeten  ??  :denk:
Daar zijn meer mensen die geen bloedworst eten....ik bv.....Maar wie dat graag heeft mag het hebben van mij.

Wat die "Lechon-highblood" betreft , das een van de meest ongezonde dingen die je hier kunt eten.

Het is niet gegrilt maar gekookt in zijn eigen vet....Daarom wordt het vel ingesmmerd ...Om het smolten vet niet te laten ontsnappen , de bedoeling is dat het vet het vlees inkruipt en zodanig gaarkookt. Hoe denk je anders dat het speenvarken op 2 uur gaar is terwijl een kip bijna 2 uur aan het spit draaid.
Mijn lechon is nu een groente schotel en die ook meestal op.


Alles gaat, zelfs kiekens gaan en die hebben hun knieën vanachter .
Het komt er niet op aan WAT je kent maar WIE je kent.

stijn54

Mijn ervaring is dat ze het harde vel heel lekker vinden, ik in tegendeel niet en ik vind het hele varken veel te vet.

boeman

Hey,

Iemand hier die soms weet of je hier in België Shok tong kunt kopen ??