Nieuws:

eTRAVEL CARD via https://etravel.gov.ph

Hoofdmenu

Nieuwe sportsbar in Cebu

Gestart door LMBen, zondag 23 maart 2014, 08:38:35

Vorige topic - Volgende topic

Pinocchio

In Eurohub (ex-Caravan) ben ik nooit geweest maar tot enkele jaren geleden was ik regelmatig klant bij Caravan.

Inderdaad prima zaak met uitgebreid "buitenlanders" menu en gratis Wifi.

Heel wat buitenlanders zijn hier vaste klant en als je toch ter plaatse bent neem dan ook eens een kijkje aan de overkant, een speciaalzaak in wijnen en likeuren.

Let wel, er is betalende parking, als je dus geen vrijpasje krijgt in de zaak, vraag er dan naar, dan hoef je de parking niet te betalen.

Ronald-D

Ziet er inderdaad goed uit...even kijken of ik daar in de komende 5 weken een keertje langs hobbel

startagain

 :applaus: :applaus: ik zit momenteel in Cebu..is Eurohub ook 's avonds laat, en 's nachts open om de Belgische/Nederlandse voetbalwedstrijden op TV samen te volgen en te supporteren? Indien niet, weet iemand of er zulks een initiatief is? Nog enkele uren en het is Belgie - Zuid Korea, en die zitten er ook genoeg in Cebu :) Kan een prettige boel worden, als ik nu nog wist waar daarvoor te gaan.

Groetjes.
Stan
Move on.. to learn and improve

Pinocchio

Citaat van: startagain op donderdag 26 juni 2014, 15:22:15
.is Eurohub ook 's avonds laat, en 's nachts open om de Belgische/Nederlandse voetbalwedstrijden op TV samen te volgen en te supporteren?

Eurohub is 's avonds laat open maar of ze de ganse nacht open blijven weet ik niet, in elk geval zijn er op dezelfde plaats (rond de parking nog enkele sport bars waar je eventueel terecht kan.