Nieuws:

Vraag je eARRIVAL CARD enkel via https://onehealthpass.com.ph/OHP-NEW-DESIGN/Register.html aan. Sites die geld vragen ervoor zijn scamsites!

Hoofdmenu

19 jaar cel voor pedofiel die eigen pleegdochters misbruikte

Gestart door ganda, donderdag 28 januari 2016, 20:17:26

Vorige topic - Volgende topic

ganda


Veroordeelde pedofiel Pieter Ceulen naar Hof van CassatieDe Antwerpse pedofiel Pieter Ceulen (61) heeft cassatieberoep aangetekend tegen zijn veroordeling tot negentien jaar cel en vijftien jaar terbeschikkingstelling voor het seksueel misbruik van kinderen in de Filipijnen en Cambodja, onder wie zijn drie pleegdochters. Dat melden verschillende media en het nieuws wordt bevestigd door zijn advocaten.
Ceulen beschikte ook over een aanzienlijke collectie kinderporno ( 396.160 bestanden ), waaronder beelden van het kindermisbruik in de Filipijnen en Cambodja. Hij had het materiaal ook met andere pedofielen gedeeld.

De verdediging had het hof van beroep in Antwerpen gevraagd om hem een voorwaardelijke straf op te leggen. Ceulen had zich bereid verklaard om zich chemisch te laten castreren, maar het hof vond enkel een zware effectieve straf op zijn plaats voor dergelijke "weerzinwekkende en schokkende feiten". Hij kreeg dezelfde straf als in eerste aanleg. Het hof beval ook zijn onmiddellijke aanhouding, omdat hij zich al eerder aan zijn straf had proberen te onttrekken door naar Cambodja te vluchten.

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3054093/2017/01/13/Veroordeelde-pedofiel-Pieter-Ceulen-naar-Hof-van-Cassatie.dhtml
http://www.gva.be/cnt/dmf20170113_02671748/pedofiel-pieter-ceulen-gaat-in-cassatie

koy

castratie zou al een goed begin zijn dan zal hij zeker niet hervallen...
leven en laten leven...