Nieuws:

eTRAVEL CARD via https://etravel.gov.ph

Hoofdmenu

Cathay Pacific nieuw Bagage beleid

Gestart door Chowking, donderdag 18 augustus 2016, 11:21:19

Vorige topic - Volgende topic

Chowking


Cathay Pacific Airways

Gisteren om 11:00 ·

Goed nieuws voor alle Cathay passagiers! Vanaf 15 september introduceren wij een nieuw beleid voor het meenemen van check-in bagage en handbagage (je mag meer meenemen!) More reasons to travel well. Meer details over de nieuwe bagage regels lees je hier:

www.cathaypacific.com/cx/nl_NL/travel-information/baggage-on-and-after-20160915.html?sf33508945=1

Economy, ,
Handbagage
7 kg
1 stuk
Max. hoogte (H)   23 cm   /   9 inch
Max. breedte (W)   36 cm   /   14 inch
Max. lengte (L)   56 cm   /   22 inch
U mag tevens een klein artikel handbagage meenemen aan boord. Dit houdt onder meer kleine handtassen, laptoptassen, kleine rugzakken, cameratassen of aktetassen in.
Lees meer over toegestane handbagage
Check-in bagage
30 kg
(voor tickets oorspronkelijk uitgegeven op of na 15 september 2016)
20 kg
(voor tickets oorspronkelijk uitgegeven voor 15 september 2016)
Er kunnen limieten voor toegestane afmetingen en stuks bagage gelden.
Zie de volledige details.
Lees meer over incheckbagage
www.cathaypacific.com/cx/nl_NL/travel-information/baggage-on-and-after-20160915.html?sf33508945=1

boldy

Zo zo, ik dacht eigenlijk dat het normaal was dat een laptop of zo iets  niet onder handbagage hoorde maar dat had ik dus fout.

het leven is net een lul keihard en veel te kort

Rich

Idd Boldy, ik heb mijn laptop en camera altijd bij me als handbagage.
Rich de Nederbelg.

bananacreek

De laatste keer dat ik in Nederland op Staatsbezoek (GAK medische keuring) was voor tien dagen in het jaar 2000 had ik mijn handbagage (SIngapore Airlines) en ikzelf liep in een militaire Buitenjas en ik kon bijna niet meer rechtop lopen van hetgeen daarin verstopt was want al het zware zat op mijn lichaam..... :lachen: :lachen:

Maar ik denk dat men nu wat strenger zal zijn?..... :weetikniet: :weetikniet: :weetikniet:

Het GAK geloofde de medische rapporten uit de  :smiley-philippines: niet (speciaal het psychiatrisch rapport.... :run: :run: :run:) en ik kreeg een brief om op kosten van het GAK even naar Amsterdam te komen om een strenge medische keuring te ondergaan......de orthopeed zei dat is nogwel wat licht werk zou kunnen doen....evenals de neuroloog (rotwijf) ...maar de psychiater zei dat ik een gevaar voor de maatschappij was en maar rap terug moest gaan naar de kliniek op de  :smiley-philippines:.....ik zei: "Maar doctor, met alle respect....ik kan nog met drie vingers typen en ander soort werk" ...maar de goede man zei: "Meneer Klootmans, ik begrijp uw welwillendheid om nogmaals aan de economie te kunnen bijdragen....maar ik kan het daar niet mee eens zijn....maar u kunt toch tegen mijn rapport in Bezwaar en vervolgens bij de Arrondissementsrechtbank in Beroep gaan?"......... :confused2: :confused2: :confused2: :denk: :denk: :denk:

Mooi feesteje gevierd die avond...... :thumb: :thumb: :thumb::offtopic: :offtopic: :offtopic: :ontopic: :ontopic:............... :benweg: :benweg: :rennen: :rennen: :rennen:

Ronny55

Zopas geboekt bij Cathay pacific. Mijn prioriteit lag bij de reisduur, heen en weer om en bij de 16h30. Kost wel iets meer misschien , 1012 $, zo'n 880 euro ,maar op de tussenstops hoef je wel niets uit te geven ...Daar waar ik verleden jaar resp 8 en 6 uur wachten om en bij de 150 Euro uitgave had. BTW, ook 730 euro betaald, 24 en 26 uren onderweg...Pff
Alles gaat, zelfs kiekens gaan en die hebben hun knieën vanachter .
Het komt er niet op aan WAT je kent maar WIE je kent.