Nieuws:

eTRAVEL CARD via https://etravel.gov.ph

Hoofdmenu

Boer Joel in actie !!!!

Gestart door diky dik, maandag 6 december 2021, 18:31:27

Vorige topic - Volgende topic

folkertjong

Kan helaas het artikel niet lezen.


Wat betreft de Filipijnen....er ligt zoveel plastic in de Manila bay dat je geen  boot nodig hebt, gewoon over het afval lopen..... :lachen:


turn picture into url code

Luc

Hij haalde ook nog eens zijn liefdesleven boven. "Ik had zukn goe vrouwke, maar ze is gestorven aan kanker toen ze 47 was. Daarna ben ik 20 jaar gehuwd geweest met een Filipijnse, maar zij is nu ook van mij weggelopen."
There is a sucker born every minute! Only now they found the internet.

opinie

Dat zal dan Lydia geweest zijn:
https://www.hln.be/ieper/vrouw-van-boer-joel-overvallen-op-erf~a6553e25/

Ze had zoon Mark vrouw #2 bezorgd. Een schoolvriendin van haar. Volgens haar uitspraken wouden de andere  :smiley-philippines: vrouwen geen contact met haar.

(Tja, kwestie van de "aanhorigheden")Vermoeden: misschien ging haar zoon alleen wonen en dat werd haar ontsnappingsroute.
Hoe zou het met Lisa zijn, de vrouw van junior?
We hebben net de video bekeken van de aankomst van Lisa. Junior zit in zijn kamer en zegt dat ze er op vooruit gaat. Wel, als je de muren bekijkt met het behang dat door het vocht naar beneden valt ... Dan moet ik het woord wederom aan Genki Sudo geven:https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20211206_94713222
In het vrije deel v.h. artikel blijkt het te gaan om illegaal verbranden van afval en (her)gebruik/rondslingeren van asbest.

https://www.hetnieuwsvanwestvlaanderen.be/video-joel-martain-82-uit-zillebeke-is-totetrekkers-van-milieupolitie-beu-schiet-me-maar-dood/
Het lijkt hergebruik van asbestdakplaten te zijn.
De uitleg van de zoon: "Wisten wij niet beter"

Waar heb ik dat nog gehoord?  :denk: 
:idea: Ach, ja....

https://www.youtube.com/watch?v=D4BB-soYAFk
Homo doctus in se semper divitias habet.
Phædrus

Luc

De politie stelde op 30 april vast dat er voor zowat 150 kubieke meter afvalstoffen opgestapeld lagen op het boerhof van Joël en Marc. "Dat ging van verontreinigd hout, tot tractorbanden, groenafval, asbestplaten, pvc-buizen, en noem maar op", zei het Openbaar Ministerie. "Ze gaven ook aan al 20 jaar hun afval te verbranden en nooit een vuilniszak te hebben gekocht. Bij verschillende hercontroles en aanmaningen bleef het afval er liggen
There is a sucker born every minute! Only now they found the internet.

opinie

https://www.hbvl.be/cnt/DMF20220111_95013855

Uitspraak rechtbank:
Zes maanden cel met uitstel voor milieuvervuiling bij hun erf door de aanwezigheid van asbest en ander afval. De rechter geeft hen drie maanden de tijd om hun afval op te ruimen, anders volgt een dwangsom van 150 euro per dag.

De zoon hoopt dat het reeds verwijderen van 150 asbesthoudende platen en enkele koelkasten voldoende is om aan de boete te ontsnappen.
Moest het echt zo ver komen? Na het opgebruiken van het jaarlijks quotum van 600 kg, betaal je ¢ 8 per kg. 150 platen (lengte onbekend maar geschat op 2 m) => 150 x 2 m² x 15 kg/m² = 4.500 kg => 4.500 kg x ¢ 8/kg = ¢ 36.000 = € 360 Dat is amper meer dan 2 dagen boete en veel minder dan de gerechtskosten die ze nu moeten betalen. Oude elektrische apparaten kun je inruilen bij aankoop of gratis achterlaten in het gemeentelijk containerpark. Je kan er ook terecht met paard en kar. Tenzij het paard dood is en ze dus enkel nog twee ezels hebben.

Als je alles door elkaar mengt wordt het grofvuil aan ¢ 18/kg maar dat moet ook vrij zijn van asbest, huishoudelijke apparaten, en andere recycleerbare stoffen. Dus de luie oplossing is een afvalcontainer laten komen aan het volle pond.

Het volume dat ze hebben/hadden is in de jaren opgebouwd desondanks het illegaal verbranden. Eigen schuld, dikke en dure bult.
Homo doctus in se semper divitias habet.
Phædrus