Filipijnen importeren 300% meer Belgische aardappelproducten

Gestart door Rich, dinsdag 5 november 2019, 21:56:24

Vorige topic - Volgende topic

opinie

Klinkt alsof je een zogenaamde camping friteuse hebt gekocht.
Zelfde inhoud als een kleine versie maar met ongeveer 40% van het wattage. Deze zijn meestal zelfs iets duurder dan een gewone kleine versie.
Je kan beter een kleine ketel op een gasfornuis gebruiken dan.
Homo doctus in se semper divitias habet.
Phædrus

tjenn

Dat ging veel sneller ook al gedaan trouwens maar is volgens mij risky business, olie en vuur is geen goed koppel  :lachen:
ben er toen constant bij gebleven.

Rich

Dan zou ik de frietpot mooi buiten op een tafeltje zetten  :jajaja:
Rich de Nederbelg.

Ronny55

Wil je een degelijk elektrisch huishoud toestel kopen hou dan rekening met het aantal "watt", het vermogen. Toestellen die moeten verwarmen , koffiezet, wafelijzer, gril, friteuse, strijkijzer enz. 1800 watt en meer aangeraden .  Onder de 1000 watt voor een friteuse is het huilen met de pet op.
Heb een frietketel voor 3 liter olie/vet, van 3000 watt, daar kan ik al frieten mee bakken voor een grotere groep . Kan 1/2 kilogr friet bakken in eens en om de 5 minuten. De aardappelen zijn hier harder en niet de ideale kwaliteit voor frieten , extra lang voorbakken aan 150 graden is wel aangeraden .  Gebruik palmolie , kan hier niet aan ossenwit geraken. Diepvries frieten kopen bij S&R is weldegelijk beterkoop, 199 php voor 2 kg, dan verse aardappelen , maar lang zo lekker niet. Op de groentemarkten kan je soms mooie aardappelen kopen voor +/- 80 PHP/kg . Waar je in de supermarkt  100 php + voor betaald.
Alles gaat, zelfs kiekens gaan en die hebben hun knieën vanachter .
Het komt er niet op aan WAT je kent maar WIE je kent.

janvanderijt


tjenn

Ok te weinig watt thx voor de tip. In Belge heb ik ook friteuse van 3000 watt ik dacht toen hoe minder watt in de phills hoe minder risico voor een brownout. :-)