Stand van zaken over Belgische reizigers in het buitenland

Gestart door Luc, zondag 29 maart 2020, 12:01:18

Vorige topic - Volgende topic

Luc

27 maart 2020
Minister van Buitenlandse Zaken en Defensie Philippe Goffin (MR) gaf deze namiddag opnieuw een update over de Belgen in het buitenland.

Voorbereidingen worden getroffen om repatriëringsvluchten in te leggen vanuit Peru, de Filipijnen, de Caraïben en Zuid-Afrika. Hiertoe werden de nodige contacten genomen met de lokale autoriteiten en luchtvaartmaatschappijen zodat die vluchten zo snel mogelijk kunnen plaatsvinden.

Voor de Belgen die nog steeds vastzitten in het buitenland omwille van de wereldwijde restrictieve maatregen tegen COVID-19, herinnert Minister Goffin aan het bestaan van de https://www.facebook.com/groups/BelgenVoorElkaarBelgesSolidairesBelgierFurEinander/
Onze landgenoten kunnen hier raad vinden van andere Belgen die permanent verblijven in het buiteland."

Ten slotte herhaalt de Minister dat het crisiscentrum van de FOD Buitenlandse Zaken 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar blijft op het nummer +32 (0) 2 501 4000 of via Messenger op de Facebookpagina van 7 uur tot middernacht.

https://diplomatie.belgium.be/nl/newsroom/nieuws/nieuwsberichten/2020/stand_van_zaken_over_belgische_reizigers_het_buitenland
There is a sucker born every minute! Only now they found the internet.