Nieuws:

eTRAVEL CARD via https://etravel.gov.ph

Hoofdmenu

f-kaart en nationaliteit

Gestart door mars, donderdag 17 maart 2022, 14:37:24

Vorige topic - Volgende topic

mars

Mijn vrouw haar f-kaart verloopt in september. Zullen we dan een F+ eerst moeten aanvragen (en hoe lang daarvoor) en dan pas de  :belgiesmiley: nationaliteit ?


koy

Ik denk dat de F+ kaart automatisch aangemaakt wordt op het gemeentehuis en nationaliteit is pas na 5 jaar dacht ik maar ik was niet gehuwd enkel wettelijk samenwonen.

succes
koy
leven en laten leven...

Luc

Wanneer moet ik de kaart hernieuwen?

Je moet voor het verstrijken van de geldigheidsduur van de F kaart een duurzaam verblijf aanvragen. Als je duurzaam verblijf niet wordt toegekend, dan wordt je F kaart verlengd voor een periode van 5 jaar (of gelijk aan de verblijfstitel van de Unieburger die je vergezelt).

https://www.agii.be/thema/vreemdelingenrecht-internationaal-privaatrecht/verblijfsdocumenten/elektronische-vreemdelingenkaarten/elektronische-f-kaart
There is a sucker born every minute! Only now they found the internet.

Luc

Mijn schoondochter heeft vandaag een brief gekregen van het gemeentehuis om haar F-kaart te vernieuwen. Dat vervalt ergens in oktober. F+ kaarten zijn nu trouwens 10 jaar geldig.

Wat is de geldigheidstermijn?
De F+ kaarten afgeleverd voor 11 oktober 2021 zijn 5 jaar geldig. De F+ kaarten afgeleverd sinds 11 oktober 2021 zijn 10 jaar geldig.

https://www.agii.be/thema/vreemdelingenrecht-internationaal-privaatrecht/verblijfsdocumenten/elektronische-vreemdelingenkaarten/elektronische-f-kaart-0
There is a sucker born every minute! Only now they found the internet.