Nieuws:

eTRAVEL CARD via https://etravel.gov.ph

Hoofdmenu

Relatie Filipijnse dating site

Gestart door filipinocurb, woensdag 13 juli 2022, 21:11:41

Vorige topic - Volgende topic

Kano

OP adultery staat een gevangenisstraf van max 6 jaar voor zowel de overspelige vrouw als haar liefhebber en wellicht een schadevergoeding voor moral damages.

lees ook:
https://attorney.org.ph/legal-news/141-the-elements-of-adultery
Daar waar de regenboog eindigt daar zal ik nooit komen totdat ik daar ooit zal zijn

filipinocurb

Bedankt allemaal voor de tips. Ik heb er een paar nachtjes over geslapen en beslist om er niet mee door te gaan. Aan de andere kant van de lijn helaas een gebroken hart maar ik moet ook wat aan mijn gemoedsrust denken. Ze heeft in het begin wel gezegd dat ze getrouwd is maar ze heeft mij nooit de implicaties daarvan verteld.

Langs de andere kant is mijn interesse voor de filipijnen in het algemeen wel gegroeid. Als ik nog eens een filipijnse leer kennen moet ze wel op zijn minst niet getrouwd zijn hehe

folkertjong

Eigenlijk te gek voor woorden dat zulke ouderwetse wetten een koppel/ vrouw het onmogelijk maken om elkaar gleukkig te kunnen maken.
De katholieke kerk heeft de slag ook in de Filipijnen verloren, konden de terugkeer van Marcos niet eens tegenhouden dus dat de divorce wet er gaat komen weet ik haast wel zeker, kan een tijdje duren maar het katholieke hier is dramatisch gedaald.
De jeugd komt ook hier amper in de kerk, alleen met kerst om de vriendin een plezier te doen en met wat processies uit verveling en zich zelf eenmaal per jaar te geselen gedurende holy week om macho te zijn.

Jammer filipinocurb, een annulment was niet mogelijk? Als de rechtbanken meewerken kan dat in 2 to 4 jaar.
Leren jullie elkaar ook wat beter kennen gedurende die tijd.

filipinocurb

Mijn verstand zei om er mee te stoppen. Ik had haar gevraagd om volledig open kaart te spelen over die hele annulment situatie. Ze had blijkbaar haar ex ook al aangeklaagd wegens concubinage. Ik had het gevoel dat ik daar in een wespennest zou terecht komen. Ze heeft een aantal dingen verteld maar toch had ik het gevoel dat er nog meer was. Ik vertrouwde haar niet helemaal meer.