Nieuws:

eTRAVEL CARD via https://etravel.gov.ph

Hoofdmenu

annual report

Gestart door Bjorna145, donderdag 14 december 2023, 00:24:02

Vorige topic - Volgende topic

Bjorna145

Beste Medeleden, het lukt mij niet om een conformatie nummer voor mijn annual report voor volgend jaar te genereren hebben jullie het zelfde probleem? https://e-services.immigration.gov.ph/

alvast bedank

m.vr.gr.

Johan

maastricht

Alleen deze buitenlanders,

All registered aliens and ACR I-Card holders except Temporary Visitor's Visa holders or Tourist Visa holders

Luke

Citaat van: Bjorna145 op donderdag 14 december 2023, 00:24:02Beste Medeleden, het lukt mij niet om een conformatie nummer voor mijn annual report voor volgend jaar te genereren hebben jullie het zelfde probleem? https://e-services.immigration.gov.ph/

alvast bedank

m.vr.gr.

Johan

Annual reporting 2024, begint pas in januari 2024

Bjorna145

Het conformatienummer kun je al van te voren aanvragen en dat zou via deze https://e-services.immigration.gov.ph/ moeten kunnen.

m.vr.gr.

Johan


Bulldozer

Wat is je probleem dan? Bij mij staat er in grote letters 2023, dus ik heb verder niet op volgende gedrukt, maar kan wel alles invullen.

Je heb tot eind februari de tijd, waarom wil je dat nu al doen? Ik begin er pas in Januari mee, dan weet ik in iedergeval zeker dat het voor 2024 is.

Bjorna145

Beste Buldozer kun je de link eens vermelden want bij mij komt hij met een melding van pasword of Email adres niet juist.
En ik wordt via het systeem naar deze link verwezen https://e-services.immigration.gov.ph/

b.v.d.

Johan

Bulldozer

Ja, je volgt die link en dan moet je inloggen. Zelfde emailadres en wachtwoord als vorige keer gebruiken. Als je dan ingelogd bent kan je annual report kiezen. Als je je wachtwoord vergeten bent kan je die resetten of een nieuw account aanmaken.

Bjorna145

Heb ik gedaan dus ik vrees en nieuw account.


m.v.gr.

Johan

Bjorna145

Fout gevonden je moet een gmail of een Yahoo email adress hebben dit aangamaakt het werkt nu.
Anual report voor 2024 staat er nog niet in zo te zien.

m.vr.gr.

Johan

Bulldozer

Gisteren naar SM aura geweest voor annual report. Eerst dus on-line registreren. Na inloggen op de website waren al mijn gegevens al ingevuld. Moest alleen de nationaliteit van mijn vrouw en land waar mijn paspoort vandaan komt invullen.

Bij aankomst geeft de portier je een volgnummer. Als je jezelf nog niet online geregistreerd heb kan je dat hier alsnog doen. Ze hebben 2 computers staan. Die werden volop gebruikt door mensen die voor annual report kwamen en dus niet geregistreerd hadden.

Ik moest een kwartiertje wachten op mijn beurt. Paspoort en Icard laten zien. Digitale foto laten maken en daarna bij de cassiere betalen.

Je kan nu ook virtual annual report doen. Geen idee hoe en of dat werkt. Mijn vrouw vind shoppen in SM Aura leuk dus zie ik het in person annual report maar als een uitje.

Bjorna145

Vandaag anual report in Dumaguete gedaan kwartiertje en ik was weer weg.
Geen nummeriek systeem wie het eerste komt wordt het eerste geholpen, ik was eerste was er al om 0630hr.
Gevraagd naar online anual report schijnt  te werken dus volgend jaar eens proberen.

m.vr.gr.

Johan

kaetemi

Citaat van: Bulldozer op vrijdag  5 januari 2024, 09:42:44Je kan nu ook virtual annual report doen. Geen idee hoe en of dat werkt.

Virtual annual report werkt vlot. Ook in minder dan een kwartiertje.

https://www.filippijnen.org/index.php?topic=17866.0
Kaetemi