Waar Europese voeding kopen

Gestart door Amice, maandag 15 juni 2009, 00:17:58

Vorige topic - Volgende topic

janvanderijt

die zul je in nederland moeten halen

Lenn

Citaat van: jim miata op donderdag  8 januari 2015, 11:17:08
Citaat van: Lenn op donderdag  8 januari 2015, 11:12:43
Citaat van: jim miata op donderdag  8 januari 2015, 10:44:30
Citaat van: Lenn op woensdag  7 januari 2015, 13:10:08
Kan je ook zelf bakken mijnheer de kok en dan kan je er nog meer rozijnen ingooien dan dat ze dat doen in Nl.Tip, de rozijnen een nachtje laten wellen in de tanduay.

dit subject gaat toch over Europese voeding KOPEN ?
Heb je helemaal gelijk in.Maar als het gewenste product niet verkrijgbaar is is zelf bakken toch een optie?Kan jezelf de hoeveelheid suiker en rozijnen erin doen die jij lekker vind.
En zo als ik al las heb je er ook wel ervaring mee.

ik lust het maar ben er niet zo gek op dat i daar een oven voor zou aanschaffen, wel eens over gedacht om zon broodmaker aan te schaffen, maar je word er niet bepaald mee dood gegooid
Een oventje is toch altijd makkelijk.Die broodbakmachines vind ik maar niks.Gewoon in de oven maak ik whole wheat bread, zachte witte bolletjes, appeltaarten, ciabatta's , pita's , stokbroodjes etc.
Soms heb ik trek in een broodje tartaar speciaal en die bolletjes hier zijn voor toekomstige diabetespatienten dus maak ik ze zelf, en de tartaar ook, maar dan zonder nitriet.Die Pinoys walgen ervan als je raauw vlees eet
Die broodbakmachines heb ik gezien bij de S&R en in verschillende malls.Maar of je daar nu het lekkerste brood mee bakt?

jim miata

Citaat van: Lenn op donderdag  8 januari 2015, 14:52:38
Citaat van: jim miata op donderdag  8 januari 2015, 11:17:08
Citaat van: Lenn op donderdag  8 januari 2015, 11:12:43
Citaat van: jim miata op donderdag  8 januari 2015, 10:44:30
Citaat van: Lenn op woensdag  7 januari 2015, 13:10:08
Kan je ook zelf bakken mijnheer de kok en dan kan je er nog meer rozijnen ingooien dan dat ze dat doen in Nl.Tip, de rozijnen een nachtje laten wellen in de tanduay.

dit subject gaat toch over Europese voeding KOPEN ?
Heb je helemaal gelijk in.Maar als het gewenste product niet verkrijgbaar is is zelf bakken toch een optie?Kan jezelf de hoeveelheid suiker en rozijnen erin doen die jij lekker vind.
En zo als ik al las heb je er ook wel ervaring mee.

ik lust het maar ben er niet zo gek op dat i daar een oven voor zou aanschaffen, wel eens over gedacht om zon broodmaker aan te schaffen, maar je word er niet bepaald mee dood gegooid
Een oventje is toch altijd makkelijk.Die broodbakmachines vind ik maar niks.Gewoon in de oven maak ik whole wheat bread, zachte witte bolletjes, appeltaarten, ciabatta's , pita's , stokbroodjes etc.
Soms heb ik trek in een broodje tartaar speciaal en die bolletjes hier zijn voor toekomstige diabetespatienten dus maak ik ze zelf, en de tartaar ook, maar dan zonder nitriet.Die Pinoys walgen ervan als je raauw vlees eet
Die broodbakmachines heb ik gezien bij de S&R en in verschillende malls.Maar of je daar nu het lekkerste brood mee bakt?

ik gebruik voor appeltaart en broodjes die ik thuis nog even afbak een turbo oven, zo'n rond ding weet jewel
ik geniet mijn pensioen in de tropen

Lenn

Citaat van: jim miata op donderdag  8 januari 2015, 15:11:25
Citaat van: Lenn op donderdag  8 januari 2015, 14:52:38
Citaat van: jim miata op donderdag  8 januari 2015, 11:17:08
Citaat van: Lenn op donderdag  8 januari 2015, 11:12:43
Citaat van: jim miata op donderdag  8 januari 2015, 10:44:30
Citaat van: Lenn op woensdag  7 januari 2015, 13:10:08
Kan je ook zelf bakken mijnheer de kok en dan kan je er nog meer rozijnen ingooien dan dat ze dat doen in Nl.Tip, de rozijnen een nachtje laten wellen in de tanduay.

dit subject gaat toch over Europese voeding KOPEN ?
Heb je helemaal gelijk in.Maar als het gewenste product niet verkrijgbaar is is zelf bakken toch een optie?Kan jezelf de hoeveelheid suiker en rozijnen erin doen die jij lekker vind.
En zo als ik al las heb je er ook wel ervaring mee.

ik lust het maar ben er niet zo gek op dat i daar een oven voor zou aanschaffen, wel eens over gedacht om zon broodmaker aan te schaffen, maar je word er niet bepaald mee dood gegooid
Een oventje is toch altijd makkelijk.Die broodbakmachines vind ik maar niks.Gewoon in de oven maak ik whole wheat bread, zachte witte bolletjes, appeltaarten, ciabatta's , pita's , stokbroodjes etc.
Soms heb ik trek in een broodje tartaar speciaal en die bolletjes hier zijn voor toekomstige diabetespatienten dus maak ik ze zelf, en de tartaar ook, maar dan zonder nitriet.Die Pinoys walgen ervan als je raauw vlees eet
Die broodbakmachines heb ik gezien bij de S&R en in verschillende malls.Maar of je daar nu het lekkerste brood mee bakt?

ik gebruik voor appeltaart en broodjes die ik thuis nog even afbak een turbo oven, zo'n rond ding weet jewel
Nu is het afbakken nog wel iets anders als zelf maken.