Nieuws:

eTRAVEL CARD via https://etravel.gov.ph

Hoofdmenu

saudi airlines?

Gestart door eddyvm, maandag 16 augustus 2010, 16:02:28

Vorige topic - Volgende topic

tjenn

Citaat van: Pinkpanther op zondag 13 maart 2022, 04:50:48Het vliegtuig zal wel bijna leeg geweest zijn.....
En heb je de reisverzekering op orde.....bij boarding zijn ze er streng op
en in Manila vroegen ze er niet naar... :weetikniet:

Pinkpanther  :hoedjeaf:  :hoedjeaf:  :hoedjeaf:
Ik dacht ook zoiets dat het vliegtuig niet voldoende bookings had om te vliegen dus beter afschaffen maar. Blijkbaar was er wel serieus wat sneeuw gevallen en een sneeuwruimer hebben ze waarschijnlijk niet. :denk: Kost me wel allemaal geld nieuwe pcr test 50€ het stuk alhoewel mag je nu binnen met een antigeen test volgens de laatste berichten 24u op voorhand en natuurlijk met het nodige bewijs. Binnenlandse vlucht Manila naar Bohol ook moeten verzetten ook extra money. De reisverzekering ook een week opschuiven alles terug van vooraf aan beginnen. :negatief: 

koy

Vluchten met Singapore Airlines verlopen prima - vrijdag vlieg ik terug Davao - Singapore - Amsterdam.

Enig minpunt vrij lange wachttijd van bijna 6u in Singapore om terug te komen. Heenvlucht was 4u wachten.

Vroeger vloog ik met Cathay op HongKong en dan was de wachttijd korter naar Cebu.

Groetjes en succes aan allen die nog vertrekken.

Koy
leven en laten leven...

Chowking

Net geboekt met Saudi Airlines Amsterdam - Manila voor Mei ticket kaal was 538,- met zitplaatsreseveringen 36,-  flex vertragings en annuleringenverzekering 115,- totaal 689,- Op de heenweg 6 uur overstap en terugweg 3uur. Voorheen vloog ik met Cathay Pacific of Singapore Airlines,maar die zijn nu een behoorlijk stuk duurder dan voorheen,dus we gaan het avontuur aan met Saudi.

Hoe zijn jullie Ervaringen met Saudi Airlines? :run:  goed of slecht? :thumb:
ik hoor het graag van jullie. :thankyoufw5:

Chowking

SAUDIA STUNT MET PRIJZEN OP SCHIPHOL: VOOR 350 EURO IN DE ZOMER NAAR INDONESIË

Saudi Arabian Airlines Boeing 787

18 januari 2022 - 16:57 | Door: onze redactie | Foto: Boeing (archieffoto)
SCHIPHOL - Saudia voert dit jaar voor het eerst passagiersvluchten uit tussen Schiphol en Jeddah, waar reizigers kunnen overstappen op vluchten naar vele andere bestemmingen. Gezien de onzekerheid over mogelijke reisrestricties en de beperkte naamsbekendheid van Saudia loopt het nog niet echt storm voor de zomermaanden. Met extreem lage ticketprijzen probeert de luchtvaartmaatschappij Nederlanders nu te verleiden om een ticket te kopen.Zo worden retourtickets tussen Amsterdam en Jakarta in Indonesië (met overstap in Jeddah van ongeveer twee uur) aangeboden voor om en nabij de 350 euro op vrijwel alle vluchtdata in het voorjaar en in augustus, en zelfs op verschillende data in juli. Dit gaat dus niet om wat moeilijk vindbare uitzonderingen: vrijwel het hele zomerseizoen is deze laag prijs beschikbaar.

Wie liever naar Kuala Lumpur in Maleisië gaat, is ook minder dan 400 euro kwijt voor een retourtje op bijna alle beschikbare data in de zomer. Retourvluchten naar Nairobi in Kenia zijn zelfs al vanaf 309 euro beschikbaar op sommige dagen, maar daarbij zit – in tegenstelling tot naar Jakarta en Kuala Lumpur – wel een lange overstap in Jeddah inbegrepen van zo'n negen uur. Dat is niet ideaal.

Nieuwe lijndienst
Saudia (voluit: Saudi Arabian Airlines) is nog niet zo lang actief met passagiersvluchten op Schiphol. Eerst werd alleen naar Riyad gevlogen, en sinds begin januari ook naar Jeddah. Laatstgenoemde bestemming wordt vanaf nu het hele jaar door aangevlogen vanuit Nederland.

De luchtvaartmaatschappij en KLM-partner zet op de vluchten naar Schiphol moderne Boeing 787 Dreamliners in. Catering en ruimbagage zijn standaard bij de ticketprijs inbegrepen. Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn: Saudia is eigendom van de Saudi-Arabische overheid, niet bepaald een bolwerk van mensenrechten, en serveert geen alcohol aan boord.

Wie met laatstgenoemde punten niet zo'n probleem heeft, en bereid is om de gok te nemen dat landen als Indonesië en Maleisïe komende zomer open zijn voor toerisme, kan dus extreem goedkoop vanuit Schiphol met Saudia daarheen vliegen. Normaal kosten vliegtickets in de zomerperiode al gauw het dubbele van de hierboven genoemde prijzen.

www.luchtvaartnieuws.nl/nieuws/categorie/2/airlines/saudia-stunt-met-prijzen-op-schiphol-voor-350-euro-in-de-zomer-naar-indonesie

Chowking

Home Nieuws Saudi sinds deze week ook tussen Schiphol en Jeddah

SAUDI SINDS DEZE WEEK OOK TUSSEN SCHIPHOL EN JEDDAH1 MIN LEESTIJD
7 januari 2022 by Goffe de Boer

Saudia, dreamliner, boeing 787-9
Deel
Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Saudi Arabian Airlines vliegt vanaf deze week ook tussen Schiphol en Jeddah. De Arabische maatschappij vloog al een tijdje tussen Schiphol en Riyadh. Ook is de Saudische maatschappij al geruime tijd actief met vrachtvliegtuigen op Schiphol.

Saudi tussen Schiphol en Jeddah
Het heeft even geduurd maar uiteindelijk is het dan zover: Saudi vliegt nu ook tussen Schiphol en Jeddah. Eerst zou deze maatschappij al in de zomer van 2020 tussen Schiphol en Jeddah gaan vliegen maar door de pandemie is hier flink wat vertraging in gekomen. Saudi vliegt al wel een tijdje op Riyadh. vanaf nu vliegt de maatschappij ook elke dinsdag en donderdag vanaf Schiphol naar Jeddah. Naar Riyadh wordt er elke vrijdag en zondag gevlogen. De vlucht naar Jeddah vertrekt om 14:55 vanuit Schiphol om vervolgens dezelfde dag om 22:25 aan te komen in Jeddah. De vlucht vanuit Jeddah vertrekt om 7:55 in de ochtend en komt om 12:15 aan op Schiphol. De vluchten naar Jeddah zijn voor Schiphol een mooie toevoeging als SkyTeam hub. Schiphol was vorig jaar al de drukste SkyTeam hub wereldwijd.

Welke toestellen vliegen er rond met een SkyTeam Livery?
Saudi vliegt vanaf nu naar zowel Riyadh als Jeddah.
Op zowel de vlucht naar Riyadh als Jeddah zet Saudi een Boeing 787-9 Dreamliner in. Dit toestel beschikt in totaal over 298 zitplaatsen waarvan 24 in business class en 274 in economy. De business class is opgesteld in een 1-2-1 reverse herringbone configuratie. Bij het boeken van je vlucht is het trouwens goed om te weten dat Saudi een 'droge maatschappij' is wat inhoudt dat er in de lucht in tegenstelling tot vele andere maatschappijen geen alcohol wordt geschonken.

insideflyer.nl/saudi-sinds-deze-week-ook-tussen-schiphol-en-jeddah/


SAUDI ARABIAN AIRLINES OOK IN DE WINTER VIER KEER PER WEEK NAAR SCHIPHOL
Saudi Arabian Airlines Boeing 787

13 oktober 2022 - 14:12 | Door: Klaas-Jan van Woerkom | Foto: Boeing

SCHIPHOL - Saudi Arabian Airlines (Saudia) heeft haar vluchtschema voor de winter gepubliceerd. De Saoedische luchtvaartmaatschappij vliegt, net als in het zomerseizoen, vier keer per week tussen Jeddah en Schiphol.Vlucht SV215/216 staat ook tussen eind oktober en eind maart weer ingepland, en wordt uitgevoerd op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag.

Saudia zet op de route een Boeing 787-9 Dreamliner in. Die beschikt over 24 stoelen in Business en 274 in Economy Class.

www.luchtvaartnieuws.nl/nieuws/categorie/2/airlines/saudi-arabian-airlines-ook-in-de-winter-vier-keer-per-week-naar-schipholinnka3

Citaat van: Chowking op donderdag 19 januari 2023, 09:28:29Net geboekt met Saudi Airlines Amsterdam - Manila voor Mei ticket kaal was 538,- met zitplaatsreseveringen 36,-  flex vertragings en annuleringenverzekering 115,- totaal 689,- Op de heenweg 6 uur overstap en terugweg 3uur. Voorheen vloog ik met Cathay Pacific of Singapore Airlines,maar die zijn nu een behoorlijk stuk duurder dan voorheen,dus we gaan het avontuur aan met Saudi.

Hoe zijn jullie Ervaringen met Saudi Airlines? :run:  goed of slecht? :thumb:
ik hoor het graag van jullie. :thankyoufw5:
ja niks mis mee,eind okt ticket voor 3 maand geboekt en eind deze week terug nl .overstap in jeddah heen +_7 uur  is wel wat lang maar voor 2 personen is de prijs ook goed (+_1100) en omdat het veel goedkoper is dan andere vluchten kun je weer leuke dingen doen in de filippijnen .terug is het 3 uur overspappen in jeddah .Dus tot nu TOP .