Nieuws:

eTRAVEL CARD via https://etravel.gov.ph

Hoofdmenu

Siquijor

Gestart door O.B.Bommel, maandag 9 oktober 2017, 09:15:17

Vorige topic - Volgende topic

O.B.Bommel

Ik zoek RECENTE informatie/ervaringen over Siquijor. Die van mij is blijkbaar gedateerd (meer dan 10 jaar geleden). Er schijnt daar veel veranderd te zijn.
Een Heer van stand voelt zich thuis in Rommeldam

flipjov

Mijn vrouw durft daar niet naartoe...

O.B.Bommel

Citaat van: flipjov op maandag  9 oktober 2017, 09:52:36
Mijn vrouw durft daar niet naartoe...
Vanwege Voodoo zeker. Stel ze maar gerust, nergens rare poppetjes gezien.
Een Heer van stand voelt zich thuis in Rommeldam

flipjov

Citaat van: O.B.Bommel en Tom Poes op maandag  9 oktober 2017, 11:44:43
Citaat van: flipjov op maandag  9 oktober 2017, 09:52:36
Mijn vrouw durft daar niet naartoe...
Vanwege Voodoo zeker. Stel ze maar gerust, nergens rare poppetjes gezien.

Heb ik al geprobeerd, maar lukt niet haha
Geloof daar ook niet in hoor...

bananacreek

Ik heb er al 4 geprobeerd in Larena en Lazi en ZE KUNNEN ER GEEN FLIKKER VAN WANT IK HAD 200 DUIZEND PESOS AANGEBODEN ALS HET ZOU WERKEN MAAR NIEMAND KON HET.......

Veergeet dat nou maar heel snel..de BARANG and LUMAY......maar ik moet wel toe eerlijk toegeven dat er hier een paar ALBOLARIOS zijn die wel op geneeskundig gebied hun mannetje kunnnen staan want ik had een vroegere huishoudster die grote medische problemen had (Myoma) maar nu met zakken rijst op haar hoofd in de bergen loopt..... door het werk van een Albolario die GEEN geld vraagt naast de reiskosten.... :thumb: :thumb: :thumb:

Dit is natuurlijk allemaal TROEP...... :run: :run: :run:


Ik had vorige week donderdag deze love potion ingenomen (zes halve liters) en de volgende dag dacht ik dat ik de pijp uit zou gaan.... :ripba8: :ripba8: :ripba8: :ripba8: :ripba8:


bananacreek

Siquijor is een veilig island en daar is bijvoorbeeld GEEN NPA omdat die wel bang zijn voor de lokale bevolking..... :jajaja:


Rich

NPA zit overal in de Filippijnen Creek  :jajaja:
Rich de Nederbelg.

a007esprit

Heel leuk eiland , relax , heel weinig auto's ,  leuke resorts , coconut grove beach resort is een echt top resort met een prachtig strand  , wil je het simpel houden Buco beach resort van een Belg maar er zijn er nog vele andere , je kan er gewoon een tijdje rijden zonder een auto tegen te komen ,  gewoon met de brommer het eiland rond rijden , tal van plaatsen om iets te gaan bezien , recent is er daar nog een waterval ontdekt nog zeer primitief om naar toe te gaan maar zo goed als geen toeristen en wat een mooie plaats .leuke periode daar in november en december hangt een leuke sfeer en niet te warm , en warm kan het er echt welzijn .
laatste jaar veel verbeterd , grote super markt in larena ,  benzine stations- vroeger flessen cola. meer winkels dan vroeger . Heel vriendelijke mensen .

ruff rider

 :hoedjeaf:
De absolute aanrader op Siquior is http://www.cocogrovebeachresort.com wat inderdaad ook door de jaren heen sterk gegroeid is van een klein resort naar een vrij groot maar wel het familiale karakter heeft weten te behouden.
Verder een prachtig eiland met mooie witte stranden en adembenemende natuur .
Greetz
Ruff Rider