Nieuws:

eTRAVEL CARD via https://etravel.gov.ph

Hoofdmenu

Visum family visit voor bijwonen van ons huwelijk

Gestart door megachauffeurke, vrijdag 20 mei 2022, 09:42:59

Vorige topic - Volgende topic

opinie

Citaat van: Bjorna145 op zaterdag  4 juni 2022, 01:25:11Wat als je zorgt dat ze een groot bedrag op hun bankkrekening hebben staan in de Filippijnen en dat ze overkoemen als toerist

Daar is nu te laat voor. Als ze naar het inkomen kijken en de grote som op de rekening dan hebben ze snel door dat het niet klopt.
Bijkomend zal die som na weigering moeilijk te recupereren zijn. De  :smiley-philippines: banken zullen enkel behulpzaam zijn bij ontvangst, niet bij terugsturen. Misschien zou de moeder van de nieuwe president kennis van zaken hebben om het de  :smiley-philippines: uit te krijgen? For the customary 10%?  :biggrinn:
Homo doctus in se semper divitias habet.
Phædrus

folkertjong

Citaat van: opinie op zaterdag  4 juni 2022, 02:30:03. Misschien zou de moeder van de nieuwe president kennis van zaken hebben om het de  :smiley-philippines: uit te krijgen? For the customary 10%?  :biggrinn:

Staat vast wel op een van deze min of meer 5000 pagina's

https://drive.google.com/drive/folders/1HaNo3JsF_PBDoGbsXLGsXxg0dyeqsGUG

Bjorna145

Als je een rekening opent bij een grote bank werkt de pinpas ook in het buitenland op die manier kun je het geld beetje bij beetje terug halen.

m.vr.gr.

Johan.

Bjorna145

Maar een toeristenvisum was in deze en in de meeste gevallen wel een betere optie geweest wordt er volgens mij niet zo naar het verleden gezocht.

Johan

opinie

Citaat van: Bjorna145 op zondag  5 juni 2022, 00:54:44Maar een toeristenvisum was in deze en in de meeste gevallen wel een betere optie geweest wordt er volgens mij niet zo naar het verleden gezocht.

:denk: Interview:
  • Bent u al eerder naar het buitenland geweest? -Nee
  • How well is your knowledge of the English language? -Yes
  • Welke sites wil u bezoeken tijdens uw vakantie? -het vrijheidsbeeld
  • Waar ligt Hoboken? -In New York natuurlijk!

Succes!
Homo doctus in se semper divitias habet.
Phædrus

Bjorna145

Volgens mij is het zo als je een schengen visum aanvraagt maakt het niet uit bij welke ambassade je dat doet.
Dus als deze familie voor een bezoek Frankrijk had gekozen hadden ze gewoon naar de Franse ambassade gegaan en daar een visum aangvraagd en daar uitgelegd dat ze een rondtour Europe wilde doen met de landen en de reserveringen van hotels erbij.


Johan

Luke

Citaat van: Bjorna145 op dinsdag  7 juni 2022, 00:37:55Volgens mij is het zo als je een schengen visum aanvraagt maakt het niet uit bij welke ambassade je dat doet.
Dus als deze familie voor een bezoek Frankrijk had gekozen hadden ze gewoon naar de Franse ambassade gegaan en daar een visum aangvraagd en daar uitgelegd dat ze een rondtour Europe wilde doen met de landen en de reserveringen van hotels erbij.


Johan

Het maakt wel uit voor welk land je een schengemvisum aanvraagt!

Quote:

Where to Submit the Tourist Schengen Visa Application?
You will have to lodge your Tourist Schengen Visa application at the embassy/consulate/visa centre of your main destination in the Schengen Area.

By the main destination, we mean:
  • When visiting only one Schengen state, submit your application at the embassy/consulate/visa centre of that country.
  • When visiting more than two Schengen states, submit your application at the embassy/consulate/visa centre of the country:
    • In which you will be spending more days
    • In which you will step in first since you plan to spend an equal amount of days in each.

Pay attention to how the authorities of your main destination have regulated visa submission in your country. In bigger countries, visa submission is regulated through jurisdictions. Make sure to apply at the embassy, consulate or visa centre of your destination country, under the jurisdiction of which the area where you live falls.

end quote

Schengen visum

Bjorna145

Vliegen ze toch gewoon op Parijs pakken ze daar de TGV naar Antwerpen geen haan die daar naar kraait.

Johan