Auteur Topic: Porc Adobo  (gelezen 7559 keer)

Offline Phille

  • Koloniale kapitalistische betweter met roze bril
  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 2.216
Re:Porc Adobo
« Reactie #10 Gepost op: donderdag 3 juni 2010, 13:09:09 »
Allee, ik dacht om es effe een beetje verandering te brengen tussen alle seats, trouwpartijen, tickets, bouwplannen,........... dus......

STIP HUSENTRUYT  :lachen:

Men neme 500 gr hespenspek ( in stukken gesneden )
6 Laurierblaadjes
1 Rode ui ( gesneden )
6 Geneverbessen
2 Knoflookteentjes ( versnippert )
1 Paprika ( kleur naargelang uw politieke voorkeur )
Soyasaus
Azijn
Peper
Suiker ( naar smaak )
GEEN zout ( soy en hespenspek zijn al zout genoeg )
En nu de  :belgiesmiley: toevoeging, een goei scheut RODE WIJN !!!!!!!

Alles 1/2 dag laten marineren.

Dan alles opkoken in ne pot gedurende 30 minuten.

En ge krijgt de meest fantatische Adobo ooit.

Serveren met ( Thai Perfumed ) rijst

Smakelijk !



Wel Peter, ik had echt nooit gedacht dat jij een sympathie voor GROEN! hebt ... weten we bij deze ook alweer.

En bedankt voor het recept, ga ik in het weekend is uitproberen se.


Offline stip66

  • verbannen
  • Forumlid
  • *
  • Berichten: 1.502
  • Geslacht: Man
Re:Porc Adobo
« Reactie #11 Gepost op: donderdag 3 juni 2010, 14:07:06 »
Wel Peter, ik had echt nooit gedacht dat jij een sympathie voor GROEN! hebt ... weten we bij deze ook alweer.

Neje, Phille, de rode en de gele waren op  :lachen: