Nieuws:

eTRAVEL CARD via https://etravel.gov.ph

Hoofdmenu

El Nido

Gestart door xav, maandag 30 november 2009, 17:47:59

Vorige topic - Volgende topic

xav

voor volgende vakantie wanneer ik terug "thuis" ben hebben we dit geboekt... ziet er goed uit op de site...

http://elnidofourseasonsresort.com/index.php

zal een verslag geven wanneer ik terug ben binnen enkele maanden  :lachen:

Roland

Allways look on the bright side of life!

Kijk ook eens op : http://www.vivacomputers.nl voor als je hulp nodig heb met je computer!

Bulldozer

He Xav,

Ben net terug uit El Nido.
Volgens het kaartje dat ik heb ligt het resort niet gelijk aan het strand maar ligt Rovics In er nog tussen. (Heb het resort zelf niet gezien) De omgeving van El Nido is zeker de moeite waard. Hoe ga je er eigenlijk heen (vliegtuig uit Manila, boot uit Manila of per land uit Puerto Princesa?)

xav

zal met de bus zijn van puerto :) ritje van 8 uur  :lachen:

ah ok... als je het ziet op hun site zie je na het zwembad direct het strand liggen...


Bulldozer

De rit van Puerto naar El Nido is voor de eerste keer zeker de moeite waard. Was wel blij dat we op de terugweg met het vliegtuigJE uit El Nido gingen en niet meer eerst terug naar Puerto Princesa hoefden.

Ik weet niet of deze map recent en nauwkeurig is, ik verbleef op een resort buiten El Nido en ben er alleen maar doorheen gereden naar het vliegveld, maar als je het echt belangrijk vind zou je het natuurlijk even kunnen vragen. Volgens mij stond trouwens op die site van four seasons dat het strand op 50 meter lag. Anyway meestal ga je toch de hele dag eiland hoppen en kan je daarna even geen strand meer zien.


(20 is four seasons)

xav

ah ok... ze hebben wel een nieuw deel gebouwd, hun ander (oud) gedeelte staat idd wat van het water... het nieuwe deel is sinds vorig jaar december open... dus zal die map idd misschien wat oud zijn :)

ja ik kijk eigenlijk wel uit naar die bus rit... krijg je zoveel te zien  :thumb:, terug weg zal misschien wat saaier zijn, maar dan gewoon dutje doen  :happy2: