Nieuws:

eTRAVEL CARD via https://etravel.gov.ph

Hoofdmenu

Aanslagen op luchthavens

Gestart door Rich, dinsdag 22 maart 2016, 08:57:24

Vorige topic - Volgende topic

Ronny55

Idd, op mijn vluchtstatus staat aankomst Dusseldorf 14/4 ...vertrek Brussel 25/4
Alles gaat, zelfs kiekens gaan en die hebben hun knieën vanachter .
Het komt er niet op aan WAT je kent maar WIE je kent.

Rich

KLM vliegt vanaf woensdag weer naar Brussel

KLM hervat woensdag weer de vluchten van Schiphol naar de Brusselse luchthaven Zaventem. Het gaat om de vluchten KL1721 en KL1722, meldt de Nederlandse luchtvaartmaatschappij.
Het vliegveld in Brussel werd op 22 maart getroffen door terreuraanslagen. De luchthaven is zondag gedeeltelijk heropend. KLM heeft voorlopig toestemming om één keer per dag op en neer naar Brussel te vliegen. De luchtvaartmaatschappij zal contact opnemen met passagiers over hun boeking en de veiligheidsmaatregelen.

Na de aanslagen zijn de veiligheidsmaatregelen op het Brusselse vliegveld flink aangescherpt.

Bron : http://www.hln.be/hln/nl/36484/Aanslagen-Brussel/article/detail/2665045/2016/04/03/KLM-vliegt-vanaf-woensdag-weer-naar-Brussel.dhtml
Rich de Nederbelg.

Ronny55

Blitz bezoek aan  :belgiesmiley: gebracht. (11 dagen)met Etihad. heenreis omgeleid via Dusseldorf, er was een shuttle voorzien voor Brussel. Voor de terugreis is het wel nodig om 2 uur vroeger(wij waren 4 uur vroeger daar hebben twee uur moeten wachten voor het inchecken, geen eten of drinken te verkrijgen) dan normaal op de luchthaven in Brussel te zijn.....Half uur aangeschoven op de toegangsweg , en twee uur ongeveer voor de eerste bagage controle op de luchthaven.....Waarvan meer dan een uur buiten, grootste tijd in de regen, regenscherm meebrengen een aanrader.
Verder vielen de geïmproviseerde incheck balie's goed mee . Gezien de omstandigheden viel het goed mee al bij al.  :thumb:  :jajaja:
Alles gaat, zelfs kiekens gaan en die hebben hun knieën vanachter .
Het komt er niet op aan WAT je kent maar WIE je kent.