Maakt Molasis hollowblocks echt sterker of is het onzin ?

Gestart door jamietagabundok, vrijdag 27 maart 2015, 02:03:08

Vorige topic - Volgende topic

jamietagabundok

Citaat van: Pjottr op donderdag  9 april 2015, 14:46:16
Citaat van: jamietagabundok op dinsdag  7 april 2015, 18:44:02
Ja ze wil veel, Heeeeeeeeeeel veel zelfs.   :biggrinn:  Dat is nou eenmaal inherent  aan het Vouwtje Piggelmee syndroom . zoals ik het altijd maar noem.

  Het verlanglijstje :

  Trip naar Disneyland (Is in Hongkong als ik me niet vergis )     Ze was in haar enthousiasme even vergeten dat je dan een paspoort nodig heb   :lachen:   
 
   En hoe geraak je aan een paspoort als je nog niet eens een ID heb ?  :happy:

    Dus dat heeft ze dan maar ingeruild voor  Boracay,      en ik heb het doorgeschoven naar volgend jaar    :biggrinn:


   Veel kleding en schoenen , gadgets en applyances..   De deal is dat er tot kerst 2015 niks meer van dit alles word gekocht  .    daar zijn al veel woorden aan vuil gemaakt  en tranen om gelaten, maar de deal staat wat mij betreft. 

  Nou zal ieder zeggen ze koopt wel achter je rug om,  want vanuit  :nederlandsevlag:  kan je moeilijk alles zien.   ja, dat klopt, maar het gekke is als ze nou wat koopt, kan het niet achter haar kiezen houden,   dat  MOET ze me laten weten binnen een paar uur , anders kan ze niet slapen.      Wat dat betreft is ze dus wel eerlijk.  Want ik zou het denk ik zo bekijken : Wat niet weet, wat niet deerd  , toch ?    Kennelijk zijn pinays anders, althans mijn vriendin, die kan haar bakkes niet dichthouden en iets stiekem doen en verzwijgen voor mij.    Misschien zijn er ook wel stiekemerds onder pinays,  :weetikniet:  mijn vriendin in elk geval niet  :thumb:

   Een decent home van  cement gemaakt  . (Een deel van de benodigde hollowblocks heeft ze al )  dus het begin is er.  Om geld aan nuttige zaken als een deepwell , tijdelijke behuizing in de vorm van kubo,  en hollowblocks uit te geven heb ik geen moeite mee. Verder worden er geen onzinnige dingen meer gekocht, en dat weet ze   wel.  Ze heeft er een bloedhekel aan weer een ,, preek ,, van mij te moeten aanhoren.


Ik krijg de hik als ik dit allemaal lees
Wat voor soort relatie heb je krijg je met een dame die zo ij elkaar zit.
Dat wordt trouwen met een groot kind die je je hele leven onder begeleiding moet houden.
Je zou toch denken dat mensen die een vrouw zoeken een relatie willen volwassen mensen die elkaar geestelijk
opzoeken, elkaars hart zoeken een partner op je eigen niveau. Daar gaat het toch om of.......?????
Ik blijf liever alleen dan met iemand te leven die ik voor de rest van het leven moet opvoeden en begeleiden.
Als ik geen partner vinden kan met wie ik alles kan delen wat mijn innerlijk aangaat dan hoeft t voor mij niet.
Dat is houden van en geld speelt daarin een ondergeschikte rol.
Twee mensen die elkaar zoeken en dragen en samen door het leven gaan. Dan kun je ook alle problemen samen oplossen.
Het gepraat over geld en ik wil dit en ik wil dat en jij hebt geld en ik niet komt me de strot uit.
Het geeft een leegte aan die je nooit kan opvullen omdat er geen innerlijke waarden aan ten grondslag liggen
Geluk er mee
P


    :lachen:   Heb je gelijk in Pjotr, het is af en toe net een groot kind   :negatief:      Nou ik was niet van plan haar de rest van mijn leven te  moeten opvoeden en begeleiden.

Ik gaat daar over een aantal maanden voor langere tijd heen is mijn plan.    En dan  zou het mooi zijn om dat Vrouwtje Piggelmee gedrag binnen een half jaar onder de knie te krijgen en definitief de kop in te drukken .   Of dat lukt definitief  :weetikniet:   Ik zie het net als een verslaving , je komt er misschien nooit helemaal vanaf, en dat is ook niet zo erg als het maar leefbaar is.   

  Ik heb helaas geen  andere optie, want mijn vriendin is iemand die mijn hart gestolen heeft, en kan me geen leven meer zonder haar voorstellen.    En van haar kant is dat idem zo. Ik heb al van diverse mensen gehoord dat pinays goed zijn in toneel spel maar daar geloof ik niet in.  In dit geval tenminste, wel te verstaan


Ze past nu echt wel op haar tellen, bang als ze is mij te ,, verliezen,,   . Als het iemand zou zijn die niks om mij gaf zou ze zeggen Ujus, ik ga op zoek naar de volgende.


   Ik ga ervoor, en dat gevoel heb ik van haar kant ook.     En aan het voeren van een intellectueel gesprek  heb ik dus geen behoefte.  Die kan ik ook met anderen voeren als ik daar al behoefte aan had.    De dingen waar ik behoefte aan heb, heeft zij uitstekend vervuld in die maand dat ik daar was. 

  En niemand is perfect in deze wereld,  iedere gek , heeft zijn gebrek  :lachen:     En ondanks ik hevig verliefd ben geraakt op haar ben ik zeker niet blind voor de problemen die er zijn.  Maar ik denk dat ik die wel aan kan .

Lorre


jamietagabundok

 :lachen:   :lachen:    Welk model ga ik kiezen  ?     Geen van allen , de roze  bril is toch voor de mensen die blind zijn voor  de problemen die er zijn.?

  Het feit dat ze  mijn hart gestolen heeft maakt mij zeker niet blind, jongens.   En ik ben ook niet van plan de ogen daarvoor te sluiten.     Ik ga proberen alle rare gewoontes bij te ,, schaven ,,  in de komende periode.     En of dat allemaal lukt   :weetikniet:

boldy

Laat ze maar lekker lullen. Jij verteld hier openlijk hoe of wat en dat doen de meeste niet maar commentaar leveren kunnen ze als de beste.
het leven is net een lul keihard en veel te kort

jiggy

Citaat van: boldy op vrijdag 10 april 2015, 09:19:14
Laat ze maar lekker lullen. Jij verteld hier openlijk hoe of wat en dat doen de meeste niet maar commentaar leveren kunnen ze als de beste.


:lachen:  :thumb: :biggrinn:

Michaela

Citaat van: jamietagabundok op vrijdag 10 april 2015, 08:52:39
:lachen:   :lachen:    Welk model ga ik kiezen  ?     Geen van allen , de roze  bril is toch voor de mensen die blind zijn voor  de problemen die er zijn.?

 Het feit dat ze  mijn hart gestolen heeft maakt mij zeker niet blind, jongens.   En ik ben ook niet van plan de ogen daarvoor te sluiten.     Ik ga proberen alle rare gewoontes bij te ,, schaven ,,  in de komende periode.     En of dat allemaal lukt   :weetikniet:

Na 15 jaar is het mijn man niet gelukt mij de rare gewoontjes bij te "schaven"! Ze zijn zelf erger geworden  :happy:. Ik wens je dus succes met je voornemen.
In relatie is het geven en nemen. Het is zeker niet verstandig je gelijk altijd te halen, ook als je gelijk hebt! Maar je zou het natuurlijk allang weten, aangezien je leeftijd.
Je vriendin is slim en berekenend. Zij kijkt waar je grens ligt op financieel gebied. Zij koos voor je i.p.v. haar moeder toen omdat zij ergens aanvoelde dat je niet mee wilde werken met het plan van haar moeder. Op dat moment was het verstandig je kant te kiezen. Zij voelde dat heeel goed aan!! En zij doet het nog steeds door aan je te vertellen wat zij allemaal gekocht heeft. Door je reacties kan zij opmaken waar je grens ligt.

En met huwelijk bedoel ik "samenwonen" onder een dak. Getrouwd of niet.

Gelukkig maar dat je uiteindelijk toegaf dat je van haar houdt. Ik dacht dat er steeds over geld gaat, en hoe vaak heb ik al het woord "vrouwtje Piggelmee" gelezen!! Het komt steeds terug. Ik heb moeten googelen wat dat betekent, ben niet van oorsprong een nederlandse. Nu begrijp ik het, volgens mij hebben wij ook in de filippijnen een vergelijkbare verhaal. Het was ook een visser met zijn vrouw. De man ving een schoen uit de zee. Er blijkt een geest in de schoen te zitten. En die geest uit, tot overmaat van geluk, zijn dankbaarheid door de visser en zijn vrouw drie wensen te laten doen... De vrouw was hebberig en was nooit content. Vraag aan je vriendin hoe het afgelopen was. Zij zou het weten, er zijn verschillende versies van.
Verder,, ook ik wens jullie beide een gelukkige tijd samen.!

jamietagabundok

Dank  michaela voor je reply. Grappig te horen dat er in  :smiley-philippines:  ook dergelijke verhalen zijn als hier in  :nederlandsevlag:  het sprookje van de Familie Piggelmee.   Wel begrijpelijk want hebberigheid en nooit content zijn komt overal ter wereld voor.